Doro 6030 mobiele telefoon

Doro 6030 mobiele telefoon

Deze gebruiksvriendelijke mobiele telefoon heeft een handig dun openklapbaar model dat het toetsenbord beschermt wanneer het toestel niet in gebruik is. Maak gebruik van een groter display, verbeterd geluid en duidelijk gescheiden toetsen: allemaal voor een geweldige prijs.
U kunt met de Doro 6030 eenvoudig bellen, tekstberichten versturen en foto’s maken en delen dankzij de gescheiden toetsen met hoog contrast en een verrassend groot scherm voor een telefoon van dit formaat. De Doro 6030 is een openklapbare telefoon waarmee u oproepen kunt beantwoorden en beĆ«indigen met een simpele klapbeweging. Daarnaast heeft het toestel geweldig geluid en vele praktische functies waaronder de assistentieknop en HAC (geschikt voor dragers van een gehoorapparaat).
De Doro 6030 is een fantastisch uitziende clamshell telefoon die u uw gesprekken laat beantwoorden en beƫindigen met een eenvoudige flip. Het brengt ook een geweldig geluid en vele praktische functies, waaronder hulp knop en HAC (Hearing Aid Compatibility).

No Comments

Post a Comment

The email address will not be published. Required fields are marked *

Please keep comments within the top of this article. Should you have any support needs, please visit our support portal