Gigaset A170 TRIO dect telefoon

Gigaset A170 TRIO dect telefoon

Ervaar het comfort van een ongecompliceerde en complete telefoonset met de Gigaset A170 TRIO. Dit toestel wordt geleverd met een extra handset.
Voordelen:
* Verlicht display
* Gebruiksvriendelijke toetsen met gevoelig drukpunt
* Tot 18 uur gesprekstijd en 200 uur standby
* Ruimte voor 50 contactpersonen
Wat maakt de Gigaset A170 TRIO uniek?
De handsets zijn voorzien van gebruiksvriendelijke toetsen met een duidelijk en gevoelig drukpunt.
Geniet van de handige functies
De Gigaset A170 TRIO is ontworpen voor eenvoudig en plezierig bellen. De gebruiksvriendelijke toetsen hebben een duidelijk en gevoelig drukpunt, wat telefoonnummers invoeren gemakkelijk maakt. Het verlichte, grafische display is gemakkelijk af te lezen en te gebruiken. De lange gesprekstijd van 18 uur en de lange standby-tijd van 200 uur van de Gigaset A170 TRIO zorgen ervoor, dat de handset altijd gereed is voor gebruik en dat je niet bang hoeft te zijn voor lege batterijen tijdens een gesprek.
Contactgegevens altijd bij de hand
Met de Gigaset A170 TRIO is telefoneren efficiƫnt, omdat je belangrijke gegevens in het toestel kunt opslaan. Zo kun je tot 50 van jouw favoriete contactpersonen opslaan in het telefoonboek, terwijl in de oproeplijst tot 25 ingekomen en gemiste oproepen worden opgeslagen. Hierdoor kun je deze nummers snel en zonder moeite terugbellen.
Vertrouw op praktische, ongecompliceerde tools
De Gigaset A170 TRIO biedt een aantal handige betrouwbare functies voor alledaags gebruik. Zo weet je dankzij nummerweergave direct wie er belt zodra de telefoon overgaat. De Gigaset A170 TRIO geeft tijdens elk gesprek de datum en gesprekstijd weer. Het toestel is bovendien voorzien van een wekkerfunctie.
Bekijk alle Gigaset telefoons ()

No Comments

Post a Comment

The email address will not be published. Required fields are marked *

Please keep comments within the top of this article. Should you have any support needs, please visit our support portal