Gigaset A220 DUO dect telefoon

Gigaset A220 DUO dect telefoon

Ervaar het comfort van een complete en gebruiksvriendelijke bundel voor alle standaard telefoonwensen met de Gigaset A220 DUO. Dit toestel wordt geleverd met een extra handset voor een groter belbereik, heeft een eenvoudige handsfree-functie en een duidelijk en verlicht scherm.
Voordelen Gigaset A220 DUO
* Extra handset
* Tot 200 uur standby
* Duidelijk display
Gigaset A220 DUO: gebruiksvriendelijk en comfortabelDe handsets van de Gigaset A220 DUO zijn voorzien van gebruiksvriendelijke toetsen met een duidelijk en gevoelig drukpunt en een verlichte handsfree-toets waarmee u met één toetsdruk overschakelt op handsfree-telefoneren. De installatie is plug & play, want de handsets zijn bij levering al aangemeld bij het basisstation. De toestellen hebben een verlicht grafische display dat gemakkelijk af te lezen en te gebruiken is en hebben een zeer lange accuduur waarmee de toestellen tot 200 uur stand-by kunnen blijven.
Handige functiesDe Gigaset A220 DUO is uitgerust met veel handige functies. Zo kunt u tot 80 van uw favoriete contactpersonen opslaan in het telefoonboek en worden tot 35 ingekomen en gemiste oproepen opgeslagen in de oproeplijst. Hierdoor kunt u deze nummers snel en zonder moeite terugbellen. Ook zijn de toestellen uitgerust met een wekkerfunctie en kunt u altijd zien wie er belt dankzij de nummerweergave.
Bekijk alle Gigaset telefoons ()

No Comments

Post a Comment

The email address will not be published. Required fields are marked *

Please keep comments within the top of this article. Should you have any support needs, please visit our support portal