Gigaset A415A TRIO dect telefoon

Gigaset A415A TRIO dect telefoon

Gun uzelf het comfort van een moderne telefoon met de Gigaset A415A Trio.
Voordelen:
* Ruimte voor 100 contacten namen en nummers
* Dag/nacht-instelling
* Nummerweergave
* Wekkerfunctie met snooze mogelijkheid
Wat maakt de Gigaset A415A Trio uniek?
Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij de moderne, supercomfortabele, draadloze Gigaset A415A Trio. Het display is duidelijk af te lezen en maakt navigatie door de menu’s heel eenvoudig. Onder Contacten slaat u tot 100 namen en nummers op. Geniet vervolgens van lange gesprekken in perfecte geluidskwaliteit.
Gemakkelijke navigatie en leesbaarheid
De Gigaset A415A Trio draadloze telefoon is ontworpen voor uw comfort. Geniet van de duidelijke leesbaarheid – zelfs onder slechte lichtomstandigheden – dankzij het verlichte 1.8” display met duidelijk contrast. Bij de Gigaset A415A Trio kunt u snelkiesnummers onder de toetsen 2 tot 9 programmeren. En dankzij NummerWeergave en de lijst met gemiste oproepen weet u altijd wie er heeft gebeld.
Eigen volume en ringtones instellen
Dit analoge telefoontoestel biedt diverse geluidsprofielen voor perfecte geluidskwaliteit. Gun uzelf de rust die u verdient en schakel het oproepsignaal van de handset uit met de dag/nacht-schakeling. Of zet het oproepsignaal uit voor alle anonieme oproepen.
Eco DECT: Geen DECT-signaal
Door zijn zuinige netadapter is de Gigaset A415A Duo goed voor het milieu – én uw portemonnee. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit toestel variabel het DECT-signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. U kunt daarnaast het zendvermogen van het basisstation van de Gigaset A415A Trio met 80%* verminderen door de ECO-mode in te schakelen.
Eenvoudig bereikbaar
Een telefoon in elke kamer maakt het leven zo veel eenvoudiger. Breidt daarom deze Gigaset uit met extra handsets om de ontvangst in en om het huis uit te breiden. Op de Gigaset A415A Trio meldt u heel gemakkelijk tot 4 handsets aan.
Intelligent antwoordapparaat
Het geïntegreerde antwoordapparaat van de Gigaset A415A Trio neemt gesprekken aan als u er even niet bent. Zo houdt u altijd contact met familie en vrienden. Dankzij een opnametijd van 20 minuten kan iedereen zijn zegje doen. De handset beschikt over een nieuw berichtensignaal en u kunt uw berichten zowel via de handset als op het basisstation beluisteren.

No Comments

Post a Comment

The email address will not be published. Required fields are marked *

Please keep comments within the top of this article. Should you have any support needs, please visit our support portal