Gigaset GS185 smartphone

Gigaset GS185 smartphone

Het design van de stijlvolle Gigaset GS185 is net zo indrukwekkend als zijn prestaties.
Voordelen van product
* Pure Android 8.1 Oreo
* 5,5” HD+ beeldscherm
* Vingerafdruksensor
* 16GB opslag (tot 256GB uit te breiden)
* 2GB werkgeheugen
HD+ scherm: Alles in één oogopslag.
Kwaliteit van buiten en van binnen. De 5.5” HD + IPS display met 1440x 720 pixels en frameloze omlijsting geeft het volledige plaatje weer. Met dank aan de IPS technologie kan het scherm vanuit allerlei kanten goed gezien worden. De 2.5D scherm beidt bescherming tegen krassen of vuil. Zodat de smartphone een lange levensduur heeft.
Pure Android™ 8.1 Oreo: Geniet van uw vrije tijd.
Nog intelligenter, sneller en krachtiger – De Gigaset GS185 verschijnt met de laatste versie van Android™ 8.1 besturingssysteem. Dit betekent dat je voordelen zullen zijn: laatste energie technologieën voor verbeterde duurzaamheid en gebruikersgemak.
Hoge resolutie camera.
De GS185 maakt fotografie gemakkelijk en adequaat. Met de 13 megapixel camera en een 5 MP selfie camera. Deze selfie camera heeft een LED flits op het toestel zodat de mooiste selfies ook in het donker gemaakt kunnen worden. Daarnaast kan je creatief helemaal los met de Multi effect modus zodat beide camera tegelijkertijd gebruikt kunnen worden.
Gemak van vingerafdruk
De Gigaset GS185 heeft een multifunctionele vingerafdruksensor wat het gemakkelijker maakt de smartphone te ontgrendelen maar ook om sommige apps te openen, te browsen, het alarm aanzetten of foto’s te maken.
Bekijk alle Gigaset telefoons ()

No Comments

Post a Comment

The email address will not be published. Required fields are marked *

Please keep comments within the top of this article. Should you have any support needs, please visit our support portal