Gigaset GS290 BNL smartphone

Gigaset GS290 BNL smartphone

De Gigaset GS290 is een businessclass smartphone voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij het indrukwekkende scherm en alle benodigde functionaliteiten is dit de ideale smartphone voor iedereen.
Voordelen van product
* Groot 6.3″ Full HD scherm
* Hoge resolutie camera
* Draadloos betalen en opladen
* Super veilig dankzij gezichtsherkenning en vingerprintsensor
Optimale prestaties
Multitasken? Geen probleem! De Helio P23-processor met Octa Core architectuur zorgt voor topprestaties en een soepele werking. Gebruik meerdere applicaties tegelijkertijd en sla eenvoudig grote (en veel) bestanden op met 4 GB RAM en 64 GB capaciteit (uitbreidbaar tot 256 GB).
Meer dan een gewone camera
Met een 16 + 2-MP dual hoofdcamera en een 16-MP voorcamera zie je er op alle foto’s er goed uit, maar de Gigaset GS290 doet nog meer. Gebruik bijvoorbeeld het Blur-effect voor een variabele achtergrondfocus om zo indrukwekkende portretten te maken. In verschillende lichtomstandigheden past de HDR-modus de helderheid van de schaduwrijke gebieden aan, zodat jouw foto’s er geweldig uitzien, zelfs wanneer ze tegen een fel achtergrondlicht worden genomen. Nachtmodus vermindert ruis en optimaliseert de verlichting voor boeiende nachtelijke scènes. Gebruik de Professionele modus om foto’s te maken die zich meten met de meest ervaren fotografen: pas de helderheid, focus of kleurbalans aan om unieke resultaten te bereiken.
Bekijk alle Gigaset telefoons ()

No Comments

Post a Comment

The email address will not be published. Required fields are marked *

Please keep comments within the top of this article. Should you have any support needs, please visit our support portal